• Archief
Retro Classics Stuttgart 11 t/m 13 maart

Retro Classics Stuttgart 11 t/m 13 maart

Aan het begin van het oldtimerjaar wordt in Stuttgart weer de Retro Classics gehouden. Retro Classics is een begrip geworden in de olditmerwereld en biedt dan ook verdeeld over 100.000 m2 voor elke oldtimerliefhebber wat wils. Retro Classics is verdeeld over acht hallen die elk hun eigen thema krijgen. Zo is er een hal die dit jaar in teken staat van de Wankelmotor, een hal vol met vooroorlogse oldtimers, een hal die in het teken staat van racewagens en natuurlijk is er ook ruimte voor onderdelen, gereedschappen, folder, documentatie. Naast de oldtimers zijn er ook een hal met youngtimers en zogenaamde Neo Classics, zeg maar auto’s die de potentie hebben oldtimer te worden. Naast de vele merkenclubs is ook een hal vol met handelaren die de meest uiteenlopende oldtimers aanbieden. Voor de liefhebbers van motoren is er een speciale hal en ook liefhebbers van oldtimer trekkers, bussen en vrachtauto’s kunnen terecht op Retro Classics.

Meer informatie is te vinden op: www.retroclassics.de

terug naar voorpagina