• Archief
Techno-Classica Essen ook in 2011 weer bomvol

Techno-Classica Essen ook in 2011 weer bomvol

De grootste oldtimerbeurs van Europa staat van 30 maart tot 3 april weer op de agenda. Dan vindt namelijk in Essen weer de Techno-Classica plaats. Op 30 maart is de beurs open voor de pers en vakbezoekers, op 1 april gaan de deuren open voor het grote publiek. De beurs beleeft in 2010 haar 22e editie.

Ook in het komende jaar zal de Techno-Classica haar positie als wereldbeurs van de internationale klassieker-scene verder uitbouwen: alle 20 hallen van de jaarbeurs Essen zijn helemaal volgeboekt! Met bezoekers uit 41 landen, meer dan 1.150 exposanten uit 28 landen en meer dan 1.100 geaccrediteerde journalisten uit 30 landen heeft de Techno-Classica de grootste internationale uitstraling van alle klassieker-beurzen. Meer dan 200 oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs maken met hun fantasievolle en onderhoudend ingerichte clubinformatiestanden de „klassieker-wereldbeurs “ – aldus de Techno-Classica woordvoerder – tot het grootste autoclubforum ter wereld. De goede stemming bij de oldtimer-dealers, -restaurateurs en -verzamelaars duiden erop dat ook de TECHNO-CLASSICA 2010 weer een beurs van de superlatieven wordt.

Meer informatie op: www.siha.de

terug naar voorpagina