• Archief
Rally van de Grensstreek 16 en 17 april

Rally van de Grensstreek 16 en 17 april

De Rally van de Grensstreek is een regelmatigheidsrally voor oldtimer auto’s. De Rally van de Grensstreek wordt verreden in het grensgebied van Noord-Brabant en de Belgische Kempen. Dit gebied geeft met haar landelijke omgeving en prachtige, spannende weggetjes de rally zijn bijzondere karakter.

Deelname staat open voor auto’s gebouwd tot en met 1973 en vindt traditioneel altijd plaats aan het einde van de maand april. De rally wordt verreden volgens de in de historische rallysport bekende systemen en er kan worden gekozen om deel te nemen in de sport- of tourklasse.

De rally heeft zich het afgelopen decennium bewezen als een rally van hoog niveau met een goed gevuld startveld. Onder de deelnemers bevinden zich de zeer ervaren equipes maar ook de beginnende rallyrijder kan hier zijn hart ophalen. Een echte rijdersrally waar vlot rijden en genieten voorop staat en scherp navigeren noodzakelijk is voor een topklassering. Manipulatie van kaartmateriaal en discutabele navigatieoplossingen worden bewust vermeden. Hiermee wordt een route gegarandeerd waar iedereen van kan genieten en een uitdaging is voor allen. Voor de route van de 12e editie tekenen Eric Klunder en Cees Braat.

Meer informatie op: www.rallyvandegrensstreek.nl

terug naar voorpagina