• Archief
Oldtimer Weekend Groede 2011 in Pinksterweekend

Oldtimer Weekend Groede 2011 in Pinksterweekend

Na vier edities is de Groese Papvretersrit in een korte tijd uitgegroeid tot een oldtimerweekend. Met twee toertochten voor tientallen oude legervoertuigen en tientallen burger-oldtimers is er inmiddels zelfs een stichting speciaal voor dit evenement opgericht. De stichting stelt zich ten doel in het tweede weekeind van juni op zaterdag oude legervoertuigen en op zondag oude personenwagens door de streek te laten rijden. Tevens is er op zaterdag een re-and-actment gepland waar de legervoertuigen aan mee kunnen doen.

De tweede editie van de Groese Papvretersrit onder de vlag van de nieuwe stichting staat tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 10 juni tot zondag 12 juni. De zaterdag is gereserveerd voor de legervoertuigen en oldtimertractoren en de zondag 12 juni voor de Groese Papvretersrit voor “burger”oldtimers en oldtimermotoren. Voor legervoertuigen is er de mogelijkheid om al op 10 juni te komen en te overnachten op een camping.

De stichting heeft in de notulen laten vastleggen dat ze zich in blijft spannen voor goede doelen. Dit jaar worden ST. WO2GO (2e wereldoorlog Goerree Overflakkee) en de Stichting Opvang Zwerfkatten in Groede gesteund.

Meer informatie is te vinden op: www.groesepapvretersrit.com

terug naar voorpagina