• Archief
Nederlandse Oldtimer Manifestatie herleeft tijdens paasweekeind in Zuidlaren

Nederlandse Oldtimer Manifestatie herleeft tijdens paasweekeind in Zuidlaren

Tot 2005 was de Nederlandse Oldtimer Manifestatie in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren een begrip in de oldtimerwereld. Na de sluiting van de Prins Bernardhoeve in 2006 hield het evement op te bestaan.

Samen met de toenmalige werkgroepen van klassieke en antieke automobielen, tweewielers, motoren, vrachtwagens, bussen, brandweerwagens en agrarische oldtimers wordt de oldtimerhistorie in Zuidlaren in 2011 weer in ere hersteld. De manifestatie zal als vanouds weer geheel in het teken staan van ronkende motoren, veel glimmend chroom en de geur van dieselolie. De bezoeker kan dan eindelijk op de oude vertrouwde locatie in Zuidlaren weer de sfeer proeven van niet alleen een historisch evenement maar ook van de vele historische technieken en klassieke perfectie.

Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 april (paasweekend) staat de comeback van de Nederlandse Oldtimer Manifestatie in Zuidlaren op het programma. In het verleden trok het evenement jaarlijks tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers. De organisatie doet er alles aan om tijden van weleer weer te laten herleven en hoopt natuurlijk ook dat de bezoekersaantallen weer aan vroeger doen denken.

Tegelijk met de Oldtimer Manifestatie is er op de buitenterreinen van de Prins Bernhardhoeve een gezellige Paasfair. Ook zijn er diverse activiteiten voor de kinderen en zijn er showonderdelen aan het evenement toegevoegd.

Meer informatie: www.pbhoeve.nl

terug naar voorpagina