• Archief
PeelRand Classic 15 mei

PeelRand Classic 15 mei

De PeelRand Classic (PRC), voorheen de Peelrand Classic Tour, is een eenvoudige, dagvullende kaartleesrit. De rit wordt verreden aan de rand van de Peel in het wonderschone Limburgse land. De organisatie is in handen van AC Gaef um Gaas uit Venlo en ASC van Hornerijders uit Weert.

Er kan worden gestart in vier wedstrijdklassen:
•Sportklasse: voor ervaren deelnemers met een auto ouder dan 1-1-1979.
•Toerklasse: voor minder ervaren deelnemers met een auto ouder dan 1-1-1979.
•Open Sportklasse: voor ervaren deelnemers met een auto jonger dan 31-12-1978.
•Open Toerklasse: voor minder ervaren deelnemers met een auto jonger dan 31-12-1978.

Daarnaast wordt bekeken of er nog een aparte wedstrijdklasse met alleen Bol-pijl wordt uitgezet. Uiterlijk 15 april 2011 wordt gepubliceerd of deze klasse er daadwerkelijk komt, is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Speciaal voor deelnemers aan de PeelRand Classic wordt er 17 april 2011 bij voldoende interesse een informatiemorgen verzorgd waarin kennis kan worden gemaakt met het rijden van kaartleesritten, de reglementen en de gebruikte kaartleessystemen.

Meer informatie op: www.peelrandclassic.nl

terug naar voorpagina