• Archief
Auto Retro 29 en 30 januari Brugge

Auto Retro 29 en 30 januari Brugge

Tijdens het laatste weekend van januari 2011 is het thema tijdens de 31e Auto Retro Brugge “Cars & Stars”. Legendarische automobielen uit onvergetelijke films en tv-series zullen ditmaal de blikvanger zijn op de centrale themastand in de Beurshalle. Wie herinnert zich niet de auto’s uit “Magnum”, “Hawai-Five-O”, The Avengers (De Wrekers), “Miami-Vice”, “Knight-Rider” en andere? En vedetten zoals The Saint met zijn onafscheidelijke Volvo 1800 Sport? Louis de Funès met de zwarte Citroën DS Pallas of 2 pk, of James Bond met een of andere Lotus of Aston Martin met bijzondere capaciteiten… Zonder de onvergetelijke T-Ford van Laurel en Hardy te vergeten, waarmee ze ontelbare fratsen beleefden in het begintijdperk van de stomme film. Dat de auto een niet meer weg te denken hoofdrol in de animatie op het kleine en grote scherm heeft gespeeld, zal je hier met eigen ogen kunnen ervaren.

Dit en nog veel meer worden dus de trekpleisters waaraan het publiek mooie herinneringen van op het scherm kan ophalen. Daarnaast zijn er traditioneel ook de clubstanden, die hun leden verwelkomen met een late nieuwjaarsdrink, en daarbij vaak nog prachtige auto’s presenteren. Er is opnieuw een fraai aanbod collectiewagens voor ieders beurs, onderdelen en wisselstukken worden te koop gesteld, je vindt er de nodige literatuur en voor jong en oud tevens een ruim aanbod miniaturen en automobilia. Kortom opnieuw een volle Beurshalle.

Meer informatie is te vinden op:www.autoretro.be

terug naar voorpagina