• Archief
4e Duits-Nederlandse oldtimercaravan ontmoeting Kleve

4e Duits-Nederlandse oldtimercaravan ontmoeting Kleve

Op zondag 3 april wordt de 4e keer in het Duitse Kleve de Duits-Nederlandse oltimercaravan gehouden. Kleve ligt net over de grens bij Nijmegen. Deelnemers en bezoekers kunnen die dag weer de sfeer van vroeger proeven met caravans van de jaren veertig tot de jaren zeventig. Zo is er bijvoorbeeld een Amerikaanse Airstream caravan te bewonderen. Deelnemers kunnen al op vrijdagavond komen en dichtbij overnachten. De organisatie belooft een gezellige sfeer. Zoals de titel al doet vermoeden worden het evenement voornamelijk door Nederlandse en Duitse liefhebbers van oldtimercaravans bezocht, waarbij het aantal Nederlandse deelnemers behoorlijk hoog is. Het evenement wordt compleet gemaakt met een kleine rommelmarkt.

Meer informatie: www.herzogstrasse.de

terug naar voorpagina