• Archief
Bremen Classic Motorshow 4 t/m 6 februari

Bremen Classic Motorshow 4 t/m 6 februari

Auto’s van traditionele Duitse merken die werden voorzien van carrosserieën door firma’s als de gerenommeerde Erdmann & Rossi of Rometsch uit Berlijn, Gläser uit Dresden, Autenrieth uit Darmstadt, Hebmüller uit Wuppertal of Karmann uit Osnabrück: het zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die de bezoeker aan de Bremen Classic Motorshow vanaf 4 tot en met 6 februari 2011 in de Messe Bremen te wachten staan. Individualiteit, dat is waar het in 2011 om draait bij de Bremen Classic Motorshow. Duitse automobielen met bijzondere en eenmalige carrosserieën sieren de hallen van de Messe Bremen in het kader van een nieuwe thematentoonstelling tijdens de opening van het nieuwe oldtimerseizoen. Maar naast bijzondere en exclusieve oldtimers is natuurlijk meer dan ruim aandacht voor oldtimers die wat minder exclusief zijn. 550 Exposanten uit 11 landen zorgen ook in 2011 weer groots aanbod van oldtimers, oldtimeronderdelen en alles wat daar aan verwant is. Vorig jaar werd het evenement door maar liefst 36.086 bezoeker bezocht, met recht een groots oldtimerevenement.

Meer informatie: www.classicmotorshow.de/nl/

terug naar voorpagina