• Archief
Cars & Charity 4 september Bergen op Zoom

Cars & Charity 4 september Bergen op Zoom

Na een succesvolle eerste editie in 2010 wordt op 4 september voor de 2e keer het Rotary evenement Cars & Charity gehouden. De organisatie is in handen van de Rotary Club Bergen op Zoom Noord. Cars & Charity is een toertocht met historische en andere bijzondere auto’s. Vanuit het historische stadscentrum van Bergen op Zoom (Beste Binnenstad 2008-2009) vertrekken de deelnemers voor een mooie rit door West Brabant en Zeeland. Na een lunch onderweg keren de deelnemers weer terug in het centrum van Bergen op Zoom.

Naast de toerrit met klassieke en andere bijzondere auto’s, omvat het programma een prachtige rondrit door de omgeving, een loterij, rondritjes met Porsches, BMW’s en Ferrari’s en nog veel meer. Zoals de titel al verraad is er een goed doel aan het evenement verbonden. De opbrengsten van dit sponsorevenement kwamen in 2010 ten goede aan de Gehandicaptenzorg in West Brabant. Ook de opbrengsten van Cars & Charity 2011 gaan naar een goed doel.

Meer informatie is te vinden op: www.carsandcharity.com

terug naar voorpagina