• Archief
Evenement FEHAC 35 jaar Mobiel van de baan

Evenement FEHAC 35 jaar Mobiel van de baan

Samen met Rotary Club Helmond regio en het NCAD (Nederlands Centrum voor Autohistorische Documentatie) was de FEHAC van plan om haar 35 jarig jubileum op 21 en 22 mei 2011 in Helmond in Helmond te vieren onder de naam “FEHAC 35 jaar Mobliel”. De gehele stad zou dat weekeinde in het teken staan van klassieke voertuigen. Met presentaties, concours d’elegance, klassieker ritten, onderdelen markten en parades.

Men verwachte zelfs op basis van het aantal voertuigen en het aantal bezoekers dit evenement het grootste oldtimer evenement in ons land zou worden. De waarheid is echter grilliger, door tegenvallende sponsorinkomsten heeft de FEHAC gemeend dat het onverantwoord is het evenement door te laten gaan. Het bestuur heeft dan ook de stekker uit evenement getrokken. Hoe of dit initiatief een vervolg gaat krijgen is nu nog onduidelijk.

terug naar voorpagina