• Archief
Laatste gewone Vehikel in de Veemarkt Utrecht op 4, 5 en 6 maart

Laatste gewone Vehikel in de Veemarkt Utrecht op 4, 5 en 6 maart

Zoals het er nu uitziet wordt op 4, 5 en 6 maart voor de laatste keer een traditionele Vehikel in de Veemarkt in Utrecht georganiseerd. Traditioneel, dus oldtimer auto’s, bromfietsen, motorfietsen, scooters, fietsen en vooral bergen onderdelen. Natuurlijk is er ook volop documentatie te vinden, zijn er weer clubstands en komt ook de modelauto liefhebber weer aan zijn trekken. Vehikel is ook een internationale beurs, één van de grotere beurzen in Europa. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers. Een deel van de standhouders komt uit alle delen van Europa en zelfs van ver daarbuiten. Maar ook de Nederlandse standhouders reizen de hele wereld af op zoek naar bijzondere vondsten voor Vehikel. Legerjeeps uit Griekenland, Puchs zo uit Oostenrijk, zijspannen uit Rusland, Harley Davidsons uit Tsjechie, hoge bi’s uit Frankrijk en tengere Italiaanse racertjes, meegebracht uit Imola, je kunt het zomaar tegenkomen op Vehikel. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtige oldtimerweekend zijn ook op deze Vehikel weer te vinden. Op 29 mei is er nog een Bromfiets Vehikel in de Veemarkt waarmee een lange traditie wordt afgesloten. Uiteraard gaat Vehikel gewoon door, maar dan op een andere locatie. Hou OldtimerNieuws in de gaten!

Meer informatie is te vinden op: www.vehikel.nl

terug naar voorpagina