• Archief
Rode Kruis Regio Rally 2011 zondag 3 juli

Rode Kruis Regio Rally 2011 zondag 3 juli

Op zondag 3 juli organiseert het Rode Kruis Utrecht Midden voor de derde keer de Rode Kruis Regio Rally, een rally voor oldtimerbezitters met een auto die minstens 25 jaar oud is. Er wordt gestart vanaf de Maliebaan in Utrecht, waarna de route de deelnemers door het mooie Utrechtse landschap voert. Het wordt een sportieve Rally, maar van een echt competitie-element zal geen sprake zijn.

Met de opbrengst van de rally wil het Rode Kruis Utrecht Midden vier nieuwe AED’s aanschaffen. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met een AED wordt een defibrillatieschok gegeven die de overlevingskans van het slachtoffer vergroot van 5% naar 70%. Het Rode Kruis Utrecht Midden heeft dringend vier nieuwe AED’s nodig, voor haar twee rolstoelbussen, de touringcar en de materiaalwagen.

Meer informatie is te vinden op www.rkum.nl/rally

terug naar voorpagina