• Archief
Eerste Meierij Classic op zondag 22 mei 2011

Eerste Meierij Classic op zondag 22 mei 2011

Zondag 22 mei organiseren Lions clubs Rosmalen en Bernheze de eerste editie van de toertocht Meierij Classic. De Meierij Classic zal in het teken staan van de Brabantse asperge en is een fundraisingevenement voor goede doelen. De toertocht met een lengte van 100 km wordt opgezet voor oldtimers en specials. Start- en finishpunt is Kasteel De Ruwenberg te St. Michielsgestel. Van daaruit zal de toertocht door de Brabantse Meierij langs idyllische punten worden geleid. Halverwege is er een gezellige picknick en afsluitend een borrel, prijsuitreiking, chequeoverhandiging en heerlijk diner. Gesteund door het Brabants Asperge Genootschap zal tijdens de tourtocht en het diner een bijzonder accent op de Brabantse asperge worden gelegd.

Inschrijven en meer informatie op www.meierijclassic.nl.

terug naar voorpagina