• Archief
Erwin Hymer Museum opent deze zomer

Erwin Hymer Museum opent deze zomer

Een automuseum is een bekend verschijnsel, maar een museum vol caravans, campers en bijhorende objecten waren we nog niet tegengekomen. Daar komt vanaf deze zomer verandering in als het Erwin Hymer Museum wordt geopend. In dit museum geeft een indrukwekkende collectie caravan en campers aangevuld met oldtimer auto’s en motoren een bijzonder overzicht. De naam verraad het al een beetje, het museum biedt een mooi overzicht van de ontwikkeling van het merk Hymer. Samen met de vele objecten van de concurrerende merken krijgt de bezoeker een mooi overzicht van de ontwikkeling van de gehele branche. De 200 objecten grote collectie omvat met vele bijzondere exemplaren, prototypen, eigenbouw en ondermeer caravans uit de DDR. Het geheel wordt compleet gemaakt met vele foto’s en gerelateerde voorwerpen. Voor een bezoekje moet u eigenlijk ook caravan of camper meenemen, het museum staat in het Duitse Bad Waldsee.

Meer informatie is te vinden op: www.erwin-hymer-museum.de

terug naar voorpagina