• Archief
5e Oldtimerdag Appelscha zaterdag 17 september

5e Oldtimerdag Appelscha zaterdag 17 september

Met naar verwachting ruim 2.000 voertuigen en 20.000 bezoekers uit geheel Nederland, Duitsland en België verwacht belooft de Oldtimerdag Appelscha ook in 2011 weer, zoals de organisatie het beschrijft, de “mooiste dag van het jaar” te worden. Ook zal er dit jaar een “wereldrecordpoging” worden gezet met als doel “de langste parade aan klassieke voertuigen”. Er is een markt met een zestigtal kramen met onder andere materiaal over de historie van diverse voertuigen, kleding, smeermiddelen en miniaturen en we hebben voor het eerst een grootschalige onderdelenmarkt. Er is teven een oude ambachten markt met een bezembinder, glas in lood, houtdraaier, koperslager, spinnen en nog veel meer. Er is de gehele dag gezellige muziek te horen uit de vele draaiorgels. Verder zal Appelscha Radio een live uitzending verzorgen en treden er 6 Nederlandstalige artiesten op. Zelfs aan de kleintjes is gedacht met een kinderdraaimolen, spingkussen en een stoomtreintje. Als extra attractie zullen er na 18.00 uur nog een groot aantal hete luchtballonnen opstijgen. Ook dit is te zien vanaf het terrein. Al met al genoeg redenen om zaterdag 17 september 2011 in uw agenda te zetten.

Meer informatie via: www.oldtimerdagappelscha.nl

terug naar voorpagina