• Archief
Hyacintenrit Ford Museum op zondag 10 april

Hyacintenrit Ford Museum op zondag 10 april

Alweer voor de 14e keer in het bestaan van het Ford Museum, zal op zondag 10 april 2011 de jaarlijkse Hyacintenrit worden gereden. De rit voert zo’n 75 kilometer over slingerende weggetjes door een voorjaarslandschap, waar al veel narcissen, hyacinten en tulpen in bloei staan. Tijdens deze rit kan een schitterend draaiorgelmuseum worden bezocht, waar u kunt genieten van ouderwetse vrolijke muziek en een -klein maar fijn- tram/bus museum. Nostalgische gerestaureerde trams, maar er is er ook een die tot de grond toe is afgebroken en die nu met heel wat vrijwilligers volledig wordt gerestaureerd.

De rit is toegankelijk voor alle oldtimers ouder dan 25 jaar, ongeacht het merk.

Meer informatie en inschrijven (liefst voor 1 april) via www.fordmuseum.nl

terug naar voorpagina