• Archief
Oude tijden herleven in Grand Palais Parijs

Oude tijden herleven in Grand Palais Parijs

Onder de titel “Motos de collection et Automobiles d’exception au Grand Palais Paris” houdt het veilinghuis zaterdag 5 februari een grote veiling in het historische Grand Palais in Parijs. Deze locatie was 110 jaar geleden voor het eerste het decor van de Autosalon van Parijs die van 1901 tot 1961 in het Grand Palais werd gehouden. Op 5 februari staat het gebouw opnieuw vol met auto’s, nu oldtimers, die in sommige gevallen 100 jaar geleden als nieuw model hun debuut daar maakten. Bonhams brengt deze dag 90, veelal bijzondere, oldtimers van bouwjaar 1903 tot de jaren tachtig onder de hamer. Aanvankelijk zou ook de Ferrari van John Lennon, zoals eerder was te lezen op OldtimerNieuws, hier worden geveild. De eigenaar heeft echter besloten om de auto terug te trekken en niet langer te willen verkopen.

terug naar voorpagina