• Archief
Oldtimerdag Saasveld 26 juni

Oldtimerdag Saasveld 26 juni

Jong en oud kan zich zondag 26 juni weer prima vermaken op alweer de 25e Oldtimerdag in Saasveld. De organisatie heeft voor deze jubilieumeditie een gevarieerd programma samengesteld. Van tien uur ‘s morgens tot ‘s middags vijf uur komt er op gebied van oldtimers van alles voorbij.

Natuurlijk draait het vooral om de glimmende oldtimers op het terrein aan de Loodijk/Loohavenweg in Saasveld, maar er is meer. Oude ambachten herleven. Van klompenmaker en mandenvlechter tot midwinterhoornmaker en smid laten zien hoe ze in vroegere jaren hun beroep uitoefenden. Wie nog op zoek is naar auto-, motor-, brommer en trekkeronderdelen, kan zijn slag slaan op de grote onderdelenbeurs, waar overigens ook boeken en tekeningen van oldtimers worden aangeboden. Ook wordt er een verscheidenheid aan gereedschap, kleding, petjes, speldjes en vele miniaturen aangeboden. Verder vliegen er radiografisch bestuurde helicopters rond. Voor kleine kinderen is er ook vertier. Ze kunnen in de draaimolen, spelen in de zandbak, zich uitleven op het springkussen of een ritje te maken in een stoomtreintje. Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens niet vergeten.

Meer informatie op: www.oldtimerclubsaasveld.nl

terug naar voorpagina