• Archief
Tweede Puttense Automobiel Parade zaterdag 16 juli

Tweede Puttense Automobiel Parade zaterdag 16 juli

De Eerste Puttense Automobiel Parade, die op zaterdag 17 juli 2010 werd gehouden, was een enorm succes. Reden genoeg voor een vervolg van deze succesvolle happening die met prachtig weer op het ruime Puttense Kerkplein en Fontanusplein plaatsvond. Niet alleen deze pleinen waren bezet met nostalgische auto’s en veel publiek, in het hele dorp was het op deze zaterdag een drukte van belang met duizenden bezoekers die niet alleen de autoparade maar ook het fraaie Puttense winkelcentrum, de horeca en de terrassen wisten te waarderen. Inmiddels heeft de organisatie besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De tweede Puttense Automobiel Parade wordt dan ook gehouden op zaterdag 16 juli 2011.

Eigenaren en liefhebbers van oldtimer auto’s, oldtimer trucks, bergingsvoertuigen, legervoertuigen, special painting, rally, tuning, American trucks, antieke tractoren, stoomwalsen, dragstar, oldtimer motoren, bromfietsen, special transport, oude brandweerauto’s, ambulances en/of tractorpulling kunnen deze dag hun hart ophalen in Putten.

Meer informatie is te vinden op: www.automobielparade.nl

terug naar voorpagina