• Archief
Weer een nieuw investeringsfonds voor oldtimers

Weer een nieuw investeringsfonds voor oldtimers

Naast het IGA Automobile Fund met Nick Mason, de drummer van Pink Floyd, is er nieuw een oldtimerfonds bijgekomen. Het in Duitsland genoteerde Classic Car Fund volgt hetzelfde recept als het IGA Automobile Fund, investeren in de top van de top van de oldtimermarkt met de hoop op waarde vermeerdering over de jaren. Opnieuw is de fondsmanager, Filippo Pignatti, een echte oldtimerliefhebber. Bij het investeren in een oldtimer gaat het fonds niet over een nacht ijs, het fondsteam omvat onder meer experts die ook voor veilingshuizen Sotheby’s en Christie’s werken. Wij zijn werkelijk benieuwd of deze fondsen daadwerkelijk de beloofde rendementen waar kunnen maken. Voor nu is het maar te hopen dat de waardevolle oldtimers goed verzekerd een veilige stalling krijgen en misschien toch nog af en toe voor de ‘gewoone mensch’ te zien zijn.

terug naar voorpagina