• Archief
Aalsmeer Roest Niet zondag 5 juni 2011

Aalsmeer Roest Niet zondag 5 juni 2011

Op zondag 5 juni vertrekt vanuit Aalsmeer de vierde editie de toerrit voor oldtimer auto’s en motoren die minimaal 25 jaar oud zijn. Deze rit wordt georganiseerd onder de naam ´Aalsmeer Roest Niet´. Aalsmeer Roest Niet (ARN) is een evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting Historische Bloemenrace Aalsmeer (HiBRA) en Winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum (WVAC).

Dit jaar viert de Aalsmeerse Brandweer Vereniging haar 60-jarig jubileum en heeft zij ARN benaderd om in hetzelfde weekend een jubileumrit te organiseren met klassieke brandweervoertuigen. Voor de liefhebbers van klassieke brandweervoertuigen een unieke gelegenheid om dit onderdeel te laten zijn van ARN. Deze voertuigen rijden hun eigen route, los van de deelnemers aan ARN. De finish van beide routes is wel op dezelfde locatie.

Meer informatie en inschrijven via: www.aalsmeerroestniet.com

terug naar voorpagina