• Archief
Corvette Stingray van Guns ‘N’ Roses gitarist Slash wordt geveild

Corvette Stingray van Guns ‘N’ Roses gitarist Slash wordt geveild

Het overkomt natuurlijk niet iedereen, maar het is wel een herkenbaar probleem. Guns ‘N’ Roses gitarist Slash verzameld net als zoveel mensen van alles. En zo af en toe moet je dan een keer opruimen. In dit geval betekent dit dat Slash graag van zwarte Corvette Stingray uit 1966 af wil. De Corvette is uiteraard voorzien van een 427 cubic inch V-8 motor, goed voor 435 pk en gekoppeld aan handgeschakelde vierversnellingsbak. De Corvette wordt net als zijn Harley Davidson motor en onder andere een aantal gitaren geveild. De opbrengst gaat naar een goed doel. Slash verwacht rond de 100.000 dollar voor zijn Stingray te krijgen. Op 26 maart gaat de Corvette onder de hamer bij Julien’s Auctions in Beverly Hills.

terug naar voorpagina