• Archief
Oldtimershow Blokkerse Oldtimer Club 28 en 29 mei 2011

Oldtimershow Blokkerse Oldtimer Club 28 en 29 mei 2011

De Blokkerse Oldtimer Club bestaat als sinds 1989 en telt meer dan 325 leden. De club kenmerkt zich als een zeer actieve club. De doelstelling van de Blokkerse Oldtimer Club is het regelmatig bijeenbrengen van liefhebbers van oldtimers en alles wat daarbij hoort. De club organiseert dan ook een groot aantal oldtimerevenementen met als hoogtepunt een jaarlijkse oldtimershow. Op 28 en 29 mei 2011 is het weer tijd voor deze jaarlijkse oldtimershow.

Op zaterdagavond 28 mei is er een rondrit voor alle voertuigen waaraan gratis kan worden deelgenomen. De rit begint om 19.00u en start op De Gildenweg in Blokker (NH). De volgende dag, zondag 29 mei, wordt bij De Houten Herbergh in De Goorn een oldtimershow gehouden. Tijdens de oldtimershow zijn er oldtimer auto’s, vrachtauto’s, motoren, bromfietsen, tractoren en zelfs stationaire motoren te bewonderen. Ook zijn er diverse kramen waar aanverwante artikelen aan de man worden gebracht. Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht.

Meer informatie en opgeven via: www.blokkerseoldtimerclub.nl

terug naar voorpagina