• Archief
Oude Voertuigendag Wijchen zondag 11 september 2011

Oude Voertuigendag Wijchen zondag 11 september 2011

Dit jaar wordt op zondag 11 september voor de achtste keer in rij de Oude Voertuigendag in Wijchen georganiseerd. Een evenement is inmiddels landelijk een begrip geworden. Het evenement valt samen met het Museumweekend en tijdens de toertocht van 70 kilometer is er dan ook de gelegenheid om een bezienswaardigheid te bezoeken. De deelnemers gaan gespreid op weg zodat iedereen zijn eigen snelheid kan bepalen.

Tussen 10 en 11 uur ‘s morgens worden de deelnemers in de buurt van de Kasteeltuin van Wijchen verwacht, waar men zich aanmeldt als men al van te voren had ingeschreven of waar men zich meldt om alsnog in te schrijven. Na het inschrijven en het bevestigen van de rallyschilden en eventueel eerst nog een kopje koffie gaat men op weg om de toeristische route te rijden. Dit is op individuele basis of in groepjes. Om 16.30 uur is er een prijsuitreiking.

De Oude Voertuigen Dag Wijchen staat open voor oldtimer auto’s, vrachtauto’s, motoren en bromfietsen met een bouwjaar vòòr 1981.

Meer informatie op: www.oudevoertuigendag.nl

terug naar voorpagina