• Archief
Oldimama zondag 3 juli 2011 in het Belgische Maaseik

Oldimama zondag 3 juli 2011 in het Belgische Maaseik

Oldimama, Oldies Maas Maaseik is een oldtimertreffen met voor- en namiddagrit voor auto’s, scooters, motoren. Dit jaar organiseert de Maaseikeroldtimerclub de 20e editie van Oldimama op zondag 3 juli. Vanaf 8.00 uur kunnen deelnemers al worden ontvangen en ingeschreven. Hierbij wordt ook de rallyplaat en het routeboek van de voormiddagrit uitgegeven. Daarna kunnen de deelnemers gebruik maken van het spek met eieren ontbijt. Om 10.00 uur starten we met de voormiddagrit volgens het routeboek (ongeveer 50 kilometer). Bij terugkomst kunnen de deelnemers de meegebrachte picknick nuttigen, of zelf een hapje kopen op ons horecapleintje. Om 13.30 uur starten we met de namiddagrit volgens routeboek (ongeveer 60 kilometer). Tussen 15.30 en 16.00 uur worden alle deelnemers terug verwacht en starten gaat de barbecue aan. Tevens is er een kleine beurs kofferbakverkoop (hiervoor kan men nog gratis een standplaats aanvragen). Dit alles vind plaats op winkelcentrum Kloosterbempden te Maaseik (B) tevens is die zondag Koopzondag.

Meer informatie is te vinden op www.maaseikeroldtimerclub.be

terug naar voorpagina