• Archief
25e Hoogstraatse Oldtimerbeurs 16 en 17 april

25e Hoogstraatse Oldtimerbeurs 16 en 17 april

De eerste Hoogstraatse Oldtimerbeurs dateert al van 1986. De beurs werd tot 2008 georganiseerd door de stichter, Theo Huet, die met pensioen ging in 2009. Sinds oktober 2009 heeft Bevanux Classic Motorcars de organisatie van de Hoogstraatse Oldtimerbeurs overgenomen.

Op 16 en 17 april is er reden tot een feestje, dan wordt voor 25e keer deze beurs gehouden. Hoogstraten is nog steeds een beurs voor ieders beurs maar wordt niet meer de oude veilinghallen georganiseerd. Vanaf 2010 wordt de beurs gehouden op de nieuwe locatie TRANSPORTZONE/ MEER. We hebben dan over Meer in België.

De nieuwe beurshal van 10000 m² biedt dan ook voldoende ruimte om oldtimerclubs de beurs te laten opluisteren zonder dat de standhouders boven op elkaar zijn gestapeld. Verwacht verder oldtimer auto’s, motoren, onderdelen, automobilia, miniaturen, jukeboxen en nog veel meer. Kortom genoeg aanbod voor de oldtimerliefhebber om ook tijdens deze jubilieum editie weer helemaal aan zijn trekken te komen.

Voor meer informatie kijk op: http://hoogstraatse-oldtimerbeurs.com

terug naar voorpagina