• Archief
1e Linkedin Classic Rally zondag 17 april

1e Linkedin Classic Rally zondag 17 april

Soms kunnen internetsites tot mooie zaken leiden. Zo wordt op zondag 17 april de eerste editie van de Linkedin Classic Rally verreden. Als het aan de organisatie ligt wordt de eerste editie van een lange reeks. Het idee is ontstaan vanuit de groep “oldtimer rally’s – sportieve kaartleesritten met klassieke auto’s” op Linkedin.com, een internetsite dat is opgericht om te kunnen “netwerken”. De organisatie ligt in handen van Maarten van Lith (Safety Fast Rally Club), Cees Huisman (Montgomery Tours) en Jan-Carel Redelé. Deze ervaren rallyliefhebbers zetten zich belangeloos in om deze dag tot een geweldig succes te maken. Het doel van deze charitatieve rit is om geld bij elkaar te krijgen voor Stichting Villa Joep. Dit is een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Aan de start in ’s-Graveland zullen ongeveer 60 klassieke auto’s aantreden. Na een uitdagende en mooie rit van 170 kilometer komen de deelnemers aan het eind van de middag in Beesd aan. Daar is nog een afsluitende proef bij Eltink Projectmeubilering. Hier wordt ook de cheque aan Stichting Villa Joep overhandigd.

Inschrijven à € 100 is mogelijk tot 1 april 2011 via www.linkedinrally.com

terug naar voorpagina