• Archief
Euregiorit zondag 1 mei 2011 vanuit Maaseik

Euregiorit zondag 1 mei 2011 vanuit Maaseik

Om het oldimerseizoen weer goed te beginnen organiseert de Belgische Maaseikeroldtimerclub traditiegetrouw, op de 1e zondag in mei de Euregiorit, dit jaar is dat op zondag 1 mei. De rit start weer vanaf het Cultuur Centrum Maaseik, Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik (B). Ook is het traditie dat het een stevige rit is, ook nu zal het een rit zijn van circa 130 kilometer. De tocht leidt door de Voerstreek en het Heuvelland. Deelnemers zijn vrij om zelf het moment van hun middagpauze te bepalen. Dit kan op één van de vele terrassen of picknickplaatsen die de deelnemers onderweg passeren.
Programma: Vanaf 8.00 uur ontvangst en inschrijving, uitreiking rallyplaat, met aansluitend een heerlijk ontbijt. Daginschrijving is mogelijk tot 10.00 uur. Start om 9.30 uur waarbij deelnemers het routeboek ontvangen, de route beschreven via bollekepijl systeem. Rond 16.30 uur worden alle deelnemers terugverwacht, van 17.00 tot 18.00 uur kunt u (die zich hiervoor hebben ingeschreven) deelnemen aan het welbekende warm buffet. Foto voertuig bij de start (GRATIS), aangeboden na terugkomst.

 Meer informatie en inschrijven via: www.maaseikeroldtimerclub.be

terug naar voorpagina