• Archief
Kika Cabriotour 2011 op zondag 15 mei

Kika Cabriotour 2011 op zondag 15 mei

Onder de naam cabriotour.nl organiseren twee enthousiaste cabrio-rijders verschillende ritten voor cabrio-bezitters. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen merk en leeftijd. Aan de ritten doen dan ook zowel oldtimer, youngtimers als nieuwe cabrio’s deel.

Op zondag 15 mei 2011 organiseert Cabriotour.nl voor de tweede keer een wel heel bijzondere tour: namelijk de “KiKa-Cabriotour”, waarbij we een zo groot mogelijk geldbedrag willen verzamelen voor Stichting Kika. Dit landelijke evenement dat zal dit jaar start in de bosrijke omgeving van Ermelo op de Veluwe bij het Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo. De route zal over de Veluwe gaan met heidevelden, bossen en pitoreske dorpjes. Een VIP Cabriobus en de mogelijkheid om een cabrio te huren maakt dit evenement voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina