• Archief
Oldtimer Voorjaarsdag 1 mei

Oldtimer Voorjaarsdag 1 mei

De Oldtimer Voorjaarsdag op 1 mei 2011 wordt georganiseerd door de Voorschotense Oldtimer Vereniging en is bedoeld voor alle mogelijke soorten oldtimer voertuigen met bouwjaar van vóór 1978, zoals: (brom)(bak)fietsen, motoren, (vracht)auto’s, tractoren en stoommachines. Maar ook modelboten naar klassiek model zijn welkom. De locatie is uniek gelegen aan het Valkenburgse meer bij het Nationaal Smalspoormuseum en restaurant – partycentrum De Tender, een gezellige horecagelegenheid met zowel binnen als buiten terrassen. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Toegang en deelname aan deze dag is gratis en vrijblijvend en is geheel zelf in te vullen. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur bent u doorlopend welkom op het parkeerterrein waar de oldtimers geshowd en bekeken kunnen worden en onderdelen en/of boekwerken kunnen worden geruild.

Voor de liefhebbers is er om een toer/puzzelrit (van ± 2 uur) in de omgeving te maken dan is dit mogelijk voor zowel auto’s, motoren als voor brommers. Een routeboekje is te koop bij de VOV stand voor slechts € 3,-. Bovendien kunt u op vertoon van dit boekje bij De Tender gebruik maken van een leuke aanbieding. De start van de toer/puzzelrit is tussen 11:00 – 12:00 uur en de prijsuitreiking van de winnaar staat rond 16:00 uur gepland. Daarnaast is het mogelijk om in de middag deel te nemen aan een leuke behendigheidsproef.

Indien u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag wil deelnemen , meldt u zich dan bij voorkeur aan vóór 30 april 2011 via website www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina