• Archief
Internationale Meeting Ford Capri Club 27 t/m 29 mei 2011

Internationale Meeting Ford Capri Club 27 t/m 29 mei 2011

De oudste en grootste Ford Capri club van Nederland is de Ford Capri Club Nederland. Traditioneel houdt deze door Ford Nederland erkende club jaarlijks een internationale meeting. Deze meeting wordt in 2011 gehouden van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei. Hoogtepunt is het terugkerende concours d’elegance op zaterdag en natuurlijk een uitgebreide onderdelenmarkt. Zoals de naam van het evenement al verraad worden er deelnemers uit binnen- en buitenland verwacht. In 2010 was het evenement een doorslaand succes met meer dan 100 Ford Capri’s uit verschillende delen van Europa. De organisatie benadrukt dat ook niet Capri’s natuurlijk van harte welkom zijn. Het evenement wordt gehouden op recreatie park Riviera te Biddinghuizen.

Voor meer informatie: www.fordcapriclubnederland.nl

terug naar voorpagina