• Archief
2e BMW Sharknose meeting 11 juni 2011

2e BMW Sharknose meeting 11 juni 2011

Het begon met een groep enthousiaste E21 rijders die door omstandigheden hun vaste evenement kwijt raakten. Door de koppen bij elkaar te steken is het idee voor deze meeting ontstaan en werd het idee al snel werkelijkheid. Op 28 augustus 2010 was het dan ook tijd voor de eerste “Sharknose meeting” in Nederland. Na het overweldigende succes van de editie 2010 is de Sharknose Meeting 2011 die op 11 juni wordt gehouden nog groter en mooier. Een must voor eigenaren en liefhebbers van klassieke en youngtimer BMW’s en mogelijk het grootste evenement van Europa op dit gebied. Unieke modellen, grote onderdelen- en automarkt, taxatie, show-n-shine contest en een afsluiting met een barbecue.

Alle oldtimer en youngtimer modellen tot en met E21 3-serie, E23 7-serie, E24 6-serie en E28 5-serie zijn van harte welkom en natuurlijk ook de bijzondere modellen van onder andere Glas, Baur en Alpina uit deze periode.

Meer informatie is te vinden op: www.sharknosemeeting.com

terug naar voorpagina