• Archief
Voorjaarstreffen Winterswijkse Oldtimer Club 17 april 2011

Voorjaarstreffen Winterswijkse Oldtimer Club 17 april 2011

Op zondag 17 april 2011 organiseert de WOC (Winterswijkse Oldtimer Club) voor het 6e achtereenvolgende jaar het “Voorjaarstreffen”. In dit jubileumjaar wil de organisatie er sam met alle deelnemers weer een geweldig evenement van en een ieder is dan ook van harte uit om (weer) deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement. Deelnemers krijgen de gelegenheid om twee korte ritten van ongeveer 1 uur te rijden èn u kunt andere deelnemers en hun voertuigen bewonderen. Ook kunnen bezoekers van het evenement uw oldtimer of klassieker bewonderen. Er zijn diverse oldtimerverenigingen uitgenodigd. Leden van die verenigingen kunnen dus ook hun oldtimer of klassieker showen. Het maximum aantal deelnemende auto’s is beperkt tot 70.

Meer informatie is te vinden op: www.woconline.nl

terug naar voorpagina