• Archief
2e Oldtimers Festival Huizen zaterdag 17 september

2e Oldtimers Festival Huizen zaterdag 17 september

De eerste editie van het Oldtimers Festival Huizen in 2010 was een groot succes. De opkomst was met 154 voertuigen groot te noemen. De oudste auto was een La Licorne V14W4 uit 1926. Verder stond het terrein vol met ondermeer A-Fords, een A Ford Woody, Singers, Citroen Tractions Avant’s, VW Kevers en Morris Eight. Daarnaast vrachtauto’s en een Parijse stadsbus, tractoren, motoren en brommers zoals Puchs, Zundaps, Kreidlers en Heinkels.

Voor 2011 hoopt de organisatie op een nog grotere opkomst van oldtimers van 25 jaar of ouder. Dat mogen auto’s, motoren, brommers maar ook bijvoorbeeld stoomvoertuigen zijn. Op het festivalterrein is verder een aanbod van allerlei aan oldtimers verwante artikelen te vinden. Ook zullen meerdere autodealers uit ’t Gooi het publiek hun noviteiten laten zien. Op het festivalterrein zijn muziekoptredens en kunt u van een natje en een droogje genieten. Voor de deelnemers is er bovendien een toerrit van ongeveer 35 kilometer in Huizen en directe omgeving.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimershuizen.nl

terug naar voorpagina