• Archief
Silverstone Classic Sunday 2011 zondag 10 april

Silverstone Classic Sunday 2011 zondag 10 april

Op zondag 10 april 2011 is het weer zover. De jaarlijks terugkerend Classic Sunday staat weer op de agenda. Dit is evenement voor zowel de eigenaren van een oldtimer als voor de liefhebbers. Tijdens deze altijd weer supergezellige dag zijn alle oldtimers weer welkom bij Silverstone in Zwanenburg. Om met alle eigenaren en liefhebbers nog even gezellig over elkaars oldtimers te kletsen. Vanaf het terras genieten, van al het moois wat er te zien is. Ook kan men (met hun oldtimer) deelnemen aan de Silverstone Classic Toerrit.

Deze dag staat open voor alle vormen van gemotoriseerd klassiek (1900 t/m 1985) vervoer, exclusieve sportwagens, replica’s en kitcars waaronder auto’s van exclusieve merken zoals Bugatti, Alvis en Jaguar tot de auto’s die generaties lang onze wegen gevuld hebben: VW, Ford, Opel en Citroën. Maar ook motorfietsen, met merken als Harley Davidson, Norton, BSA, Triumph en de snelle Italianen als Ducati, Laverda en Moto Guzzi. En wat te denken van de scooters en bromfietsen met namen als, Vespa, Lambretta, Heinkel, Puch, Tomos, Solex, Kreidler en natuurlijk alle niet genoemde auto, motor, scooter en bromfietsmerken.

Iedereen, die met een oldtimer of exclusieve auto naar dit evenement komt, heeft de mogelijkheid om gratis aan de Silverstone Classic Toertocht deel te nemen. Een ieder kan zo ontdekken dat er onder de rook van Amsterdam en in de omgeving van Zwanenburg nog genoeg leuke weggetjes te vinden zijn. Ook voor de klassieke brommer of scooter is een leuke rit uitgestippeld.

Meer informatie over het aanmelden, het programma en de toerrit is te vinden op www.silverstone.nl

terug naar voorpagina