• Archief
American Car Sales Meeting & Auctions Rosmalen weekend 7 en 8 mei 2011

American Car Sales Meeting & Auctions Rosmalen weekend 7 en 8 mei 2011

Liefhebbers van Amerikaanse auto’s en oldtimer doen er goed aan om het weekend van 7 en 8 mei vrij te houden. In dat weekend komen vraag en aanbod van Amerikaanse auto’s en onderdelen samen in het in Autotron Rosmalen. Tijdens de American Car Sales Meeting & Auctions Rosmalen zorgt een beëdigde Amerikaanse veilingmeester voor de veiling van meer dan 150 Amerikaanse auto’s. BVA Automotive BV maakt het mogelijk dat er zowel live als online tegelijkertijd op de auto’s geboden kan worden. Tevens wordt een USA Car VIP parking ingericht voor USA Car bezoekers. Daarnaast worden allerhande producten vanuit ‘de kofferbak’ te koop aangeboden, zijn er diverse marktkramen aanwezig en wordt voor het nodige entertainment gezorgd. Ook voor een avondprogramma is gezorgd met live muziek van de Arrow Classic Rock band. De veiling is gedurende het weekend ook online te volgen. De live veiling in Autotron Rosmalen loopt gelijktijdig met de online veiling en kan door middel van een live-stream worden gevolgd. De organisatie van ACS-Auctions Meeting verwacht meer dan 3000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie, openingstijden en entreeprijzen op www.acs-auctions.com.

terug naar voorpagina