• Archief
BMW Classic timmert aan de weg met award winnende videoclip

BMW Classic timmert aan de weg met award winnende videoclip

Speciaal voor de liefhebbers van de klassieke BMW’s heeft BMW Classic een korte film uitgebracht over een man en zijn BMW 1602. Het filmpje won een Golden Dolphin tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards. Het verhaal gaat over een man die eigen zijn oude 1602 wel wil inruilen omdat de buitentemperaturen erg hoog zijn en zijn BMW geen airco heeft. Maar hij kan maar geen auto vinden die het haalt bij zijn oude vertrouwde 1602. Hoe het afloopt verklappen we nog niet. Het idee achter het ruim zes minuten durende filmpje is trouwens niet nieuw. BMW gebruikt hetzelfde concept ook al eens in een advertentie ter gelegenheid van 75 jaar automobiel. Veel kijkplezier.

terug naar voorpagina