• Archief
Internationaal Kever Weekend Budel 17, 18 en 19 juni 2011

Internationaal Kever Weekend Budel 17, 18 en 19 juni 2011

Wellicht het meest bekende evenement voor luchtgekoelde Volkswagen, het Internationaal Kever Weekend Budel vindt dit jaar plaats op 17, 18 en 19 juni. Het Internationale Kever Weekend is in eerste instantie gericht op de Kever, maar ook alle andere luchtgekoelde Volkswagens zijn er welkom. Het hele luchtgekoelde Volkswagen spectrum is hier vertegenwoordigd. Alle luchtgekoelde Volkswagen modellen kom je hier tegen: ook voor liefhebbers van de VW Bus, de Karmann Ghia en de Buggy valt er genoeg te zien. Dit betekent een weekend lang alleen maar luchtgekoelde Volkswagen (en afgeleiden daarvan) uit geheel Europa.

Het evenement vindt plaats op een groot campingterrein waar gedurende het weekend een onderdelenmarkt, een occasionshow, Car HiFi Soundcontes, een sprint, een buggybak waar de buggy’s hun kunsten in de blubber vertonen en een show en shine show. Natuurlijk is er ook aan de kinder gedacht met vele kinderactiviteiten.

Meer informatie: www.beautifulbudel.nl

terug naar voorpagina