• Archief
MeGA Duurstede zondag 19 juni 2011

MeGA Duurstede zondag 19 juni 2011

Het evenement “MeGa Duurstede” wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd. De 2011 edtie wordt zondag 19 juni gehouden. De organisatie is in handen van de Dutch MG Car Association. Zoals elk jaar zijn ook deelnemers met andere klassiekers van harte welkom.

De organisatie biedt een prachtige toertocht, die start vanuit Zaltbommel en leidt door 4 provincies: Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. Het gaat om een pofessioneel uitgezette route met roadbook (bol-pijl systeem).

Tijdens de toertocht kunnen de deelnemers op diverse plaatsen stoppen voor het bezichtigen van bezienswaardigheden en om deel te nemen aan een echt lokaal Wijk’s evenement: Kersenpitspuwen. Hierbij wordt een ieder uitgedaagd de pit over de grootste afstand weg te spuwen.

De rit eindigt rond 16:00 uur met een prijs-uitreiking op de markt in Wijk Bij Duurstede waar het altijd goed vertoeven is op een van de vele terrasjes

Voor meer informatie kunt u terecht op www.megaduurstede.nl

terug naar voorpagina