• Archief
Oldtimerweekend Terheijden 16 en 17 april 2011

Oldtimerweekend Terheijden 16 en 17 april 2011

Zaterdag 16 en zondag 17 organiseren de Terheijdense Oldtimer Vrienden (TOV) voor de vierde keer een Oldtimerweekend aan de Munnikenhof in Terheijden. Het weekend staat open voor alle soorten oldtimers, als het maar kan rijden. Er zijn dan ook niet alleen oldtimer auto’s te bewonderen maar ook bijvoorbeeld Solexen, fietsen, woonwagens, tractoren en legervoertuigen. Er zijn ploegdemonstraties en demonstraties met politiehonden, er is een evenwichtsplank voor auto’s, een speelterrein voor de kinderen, een overnachtingswedstrijd voor clubs en verenigingen, een wedstrijd stroladen en er staat een muziektent. Er worden helikopterrondvluchten boven Terheijden gemaakt.

Meer informatie is te vinden op www.tovterheijden.nl

terug naar voorpagina