• Archief
Recordpoging BMW 02 Club Tweede Paasdag 25 april

Recordpoging BMW 02 Club Tweede Paasdag 25 april

De BMW 02 Club Nederland werd op 30 mei 1986 opgericht en viert dit jaar de 25e verjaardag. Om dat te vieren wil men een poging doen om in het Guinness Book of Records te komen met de “Langste Parade van BMW 02 en Neue klasse”. Op Tweede Paasdag, 25 april wil de club een zolang mogelijke stoet te organiseren. Elke 02 of Neue klasse is welkom, lidmaatschap van de 02 Club is niet noodzakelijk. m 10:00 uur verzamelen de BMW’s zich bij de BMW garage in Waardenburg. Vandaar uit gaat de stoet naar Mill. De recordpoging duurt maar 3.2 km. Dat is tussen oprit Waardenburg en afslag Zaltbommel. Vanaf daar is het een prachtige toertocht van Gelderland en Brabant eindigend in Mill. In Mill worden de auto’s opgesteld in het Landschapspark voor een luchtfoto en zijn daar vanaf 16:00 u te bezichtigen. Als de BMW’s staan opgesteld zal een vliegtuig overvliegen waar 3 parachutisten uit springen met de geliefde clubvlag van de BMW 02 Club aan de parachute. Deze waaghalzen maken natuurlijk ook luchtfoto’s van het bijzondere wagenpark op het terrein.
Hierna worden deelnemers verwelkomd met een drankje in het naastgelegen prachtige kasteel van Aldendriel waar voor de liefhebbers nog even doorgefeest kan worden.
Meer informatie is te vinden op:

terug naar voorpagina