• Archief
Citromobile Expo Haarlemmermeer 7 en 8 Mei 2011

Citromobile Expo Haarlemmermeer 7 en 8 Mei 2011

Met meer dan 160 (internationale) standhouders is ook voor 2011 Citromobile een niet te missen evenement voor elke Citrofiel. Vanaf dit jaar wordt Citromoblie niet meer in de Utrechtse Veemarkthallen georganiseerd, maar in de Expo Haarlemmermeer aan de N205. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 10.000 bezoekers.

Een kort overzicht van wat de bezoeker kan verwachten:

 • Onderdelen en Gereedschappen
 • Nieuwste Citroëntypes
 • Adviezen en Demonstraties
 • Bijzonder Expositie
 • Boeken en Miniaturen
 • Kindervermaak
 • Kleding en Accessoires
 • Franse muziek
 • Fotografie en Kunst
 • Parijs Terras
 • Citroën Bioscoop

Elk jaar kent CitroMobile een vast thema. Het thema voor 2011 is: Citroën, Kunst en Design. De bezoekers kunnen dan ook een uitgebreide overzichtstentoonstelling rondom dit thema verwachten. De organisatie heeft voor meer dan 3000 Citroëns een gratis parkeerplaats beschikbaar. Niet alleen binnen, maar ook op de parkeerplaats is dus weer veel te zien tijdens Citromobile. Het resultaat zal ook dit jaar weer de grootste verzameling Citroën op één plek in Nederland zijn.

Meer informatie is te vinden op www.citromobile.nl

terug naar voorpagina