• Archief
4e Historische Rally For Kids 18 juni 2011

4e Historische Rally For Kids 18 juni 2011

Op zaterdag 18 juni 2011 organiseert Brezan Automaterialen in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal) alweer de 4e Brezan Historische Rally For Kids.

De rally wordt op 18 juni in één dag verreden op de Veluwe. De rally start vanaf het Brezan hoofdkantoor in Ede. De dag begint met het ontvangst op het Brezan hoofdkantoor. Na de ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de finish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids.

Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder, dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1981 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit uitsluitend in overleg met de organisatie.

meer informatie op: www.brezan.nl

terug naar voorpagina