• Archief
Oranje Oldtimerrit Barneveld 30 april

Oranje Oldtimerrit Barneveld 30 april

De succesvolle Oranje Oldtimerrit van de Oranje Stichting Barneveld staat ook dit jaar weer op het programma. De organisatie heeft een mooie route uitgezet in de omgeving van Barneveld. Na afloop worden de oldtimers aan het publiek getoond op de parkeerplaats naast het Torenplein, nabij de start. Voor de oldtimer auto’s motoren en bromfietsen is er een 80 kilometer lange route uitgezet die vanaf 12.30 uur start. Een speciale ‘speaker’ van de Oranjestichting zal bij de start zorgen dat het publiek geïnformeerd wordt over de deelnemers en hun voertuigen. Deelname aan de Oldtimerrit is gratis, alle deelnemers ontvangen een leuke herinnering.

Meer informatie en inschrijven via: www.oranjestichtingbarneveld.nl

terug naar voorpagina