• Archief
Oranje Klassieker Rit Velp 30 april 2011

Oranje Klassieker Rit Velp 30 april 2011

Al weer voor de 9e keer zal op 30 april de Oranje Klassieker Rit Velp (OKRV) van start gaan. Het thema dit jaar is Back to the Future naar de bekende sciencefiction-filmtrilogie. De organisatie hoopt dan ook dat er auto’s van merk DeLorean meerijden. Deze auto’s kunnen gratis deel nemen. Nieuw is dat dit jaar alle voertuigen van 25 jaar en ouder mogen deelnemen. Wederom werkt de OKRV dit jaar weer samen met de Stichting het Geldersch Landschap en de Geldersche Kasteelen. De start zal ook weer, net als voorgaande jaren op de Van Spean Allee in Velp bij Kasteel Biljoen zijn.

Alleen auto’s, busjes en kleine vrachtwagentjes, gebouwd tot en met 1986, mogen deelnemen aan de O.K.R.V. We hebben plek voor maximaal 150 voertuigen. De O.K.R.V. zal bestaan uit een gezamenlijke start, een rit, een pauze plaats met gelegenheid tot eten bij een horecavoorziening en het tweede gedeelte van de rit. De rit, een reis door de tijd, zal ongeveer 100 km beslaan. Afgesloten zal worden met een finish in het mooie Villapark van Velp, waar in de muziektent een band zal optreden. Hier kan ook weer een hapje en een drankje genuttigd worden. Hier zullen door onze deskundige jury ook de winnaars bekend gemaakt worden van het Concours. Kortom een leuke rit met diverse soorten en typen klassieke voertuigen.

De organisatie van de O.K.R.V., is een officiële commissie van de Stichting Velp voor Oranje. Meer informatie is te vinden op: www.okrv.nl.

terug naar voorpagina