• Archief
Lions Tellerlikker Rally 28 mei 2011

Lions Tellerlikker Rally 28 mei 2011

De Lions Club Winschoten organiseert op zaterdag 28 mei 2011 de 4e editie van de Lions Tellerlikker Rally. De rally wordt uitgezet door Jan Hulzebos uit Assen, die zeer ervaren is in het opzetten van rally’s. Hij laat de oldtimers over een vooraf niet bekend 180 kilometer lang parcours door Oost-Groningen rijden. De rally staat open voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met bijzondere auto’s en/of cabrio’s (jonger dan 25 jaar).

De opbrengst van de rally gaat naar stichting Vrienden van Old Wolde in Winschoten — voor aanschaf van nieuw meubilair voor de afdeling De Vlierbrink – en stichting Leergeld Z.O. Groningen, regio Oldambt-Bellingwedde, een stichting die onderzoek naar energiestofwisselingsziektes ondersteunt.

De rally start vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometer door het mooie Groningse en Drentse landschap worden gereden. Na een smakelijke en uitgebreide lunch op een zeer unieke locatie en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in Midwolda. Daar wordt de dag afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking en een uitgebreid warm- en koud buffet. Daarbij is er alle tijd om bij te praten met de mede rallyrijders over deze bijzondere dag.

Meer informatie: www.lions.nl/?club=winschoten

terug naar voorpagina