• Archief
Hoogstraatse Oldtimerbeurs en Classic Motor Mania 8 en 9 oktober 2011

Hoogstraatse Oldtimerbeurs en Classic Motor Mania 8 en 9 oktober 2011

In het weekend van 8 en 9 oktober worden Hoogstraatse Oldtimerbeurs en Classic Motor Mania voor het eerst onder één dak gehouden. De Hoogstraatse Oldtimerbeurs wordt dit weekend al voor de 26e keer gehouden. Traditioneel zijn er vele oldtimerclubs aanwezig, is er een groot aanbod van oldtimer auto’s, onderdelen, automobilia, miniaturen, jukeboxen en nog veel meer. Dit alles wordt nu aangevuld met alles op motorengebied. Kortom in een grote hal van meer dan 10.000 m2 is alles te vinden wat de oldtimerliefhebber boeit. De beurs gehouden in de nieuwe locatie TRANSPORTZONE/ MEER. We hebben dan over Meer in België.

Meer informatie is te vinden op: www.hoogstraatse-oldtimerbeurs.com

terug naar voorpagina