• Archief
26ste Elf Steden Oldtimer Rally zaterdag 4 juni 2011

26ste Elf Steden Oldtimer Rally zaterdag 4 juni 2011

De pioniersjaren van de automobiel zullen zich op zaterdag 4 juni 2011 in volle glorie weer te zien zijn. Dan is de provincie Friesland het unieke decor van een van de grootste oldtimerrally’s in Europa! Dan rijden er de gehele dag meer dan 400 historische auto’s en circa 200 historische motoren van stad naar stad.

Deze bijzondere klassieke rally is een jaarlijks hoogtepunt voor de echte veteranen. De inschrijving staat alleen open voor motoren en auto’s tot en met het bouwjaar 1949, dit staat dan ook garant voor een echt rijdend museum.

De rijsnelheid ligt tussen de 28 en 32 km / uur. In de steden zijn verschillende activiteiten georganiseerd ondersteund door live muziek. Op de vrijdagmiddag voorafgaand aan de Rally wordt het inmiddels bekende rondje Gaasterland verreden, met na afloop in het stadje Sloten een aantal feestelijkheden.

Kortom, de Elf Steden Oltimer Rally is een evenement waarop veel te zien (en te luisteren!) is, niet alleen voor de rijders maar zeker ook voor het publiek!

Meer informatie op www.elfstedenoldtimerrally.nl

terug naar voorpagina