• Archief
Veiling oldtimers en klassiekers Nijkerk 28 mei – 1 juni

Veiling oldtimers en klassiekers Nijkerk 28 mei – 1 juni

In verleden liep Nederland niet echt warm voor oldtimerveilingen. De laatste tijd echter lijkt ook de Nederlander de veiling te hebben ontdekt. Geen wonder dat oldtimers ook steeds vaker via een veiling een nieuwe eigenaar krijgen. De aanleiding van een veiling kan van uiteenlopende aard zijn, het opdoeken van een collectie, een open veiling waar oldtimers van diverse eigenaren worden geveild of zoals in dit geval een bedrijfsveiling in verband met een faillissement. Het online veilingbureau BVA-Auctions brengt van 28 mei tot en met 1 juni de oldtimercollectie van Jonker Automotive B.V. onder de virtuele hamer. De collectie omvat een 20-tal oldtimers waaronder Austin Healey Sprite (‘63) – Citroën B14 G (’28) – Delorean – 2x Ford A (’30-’31)– Lancia Fulvia coupé (’70) – London Taxi – Maserati Bi Turbo Spider (’86) – 5x Mercedes w.o.: 190 (’56), 450 SLC (’75) – 7x MG w.o.: TD (’50-’51-’53), A (’60-’61), B (’74-’79) – Morris M Eight (’34). Op zaterdag 28 mei staat er een kijkdag gepland.

Meer informatie over deze veiling is te vinden op: www.bva-auctions.com

terug naar voorpagina